top of page

PORTFOLIO

Huisstijl en logo ontwerp

Voor de organisatie Vastgoed Belang is een nieuwe huisstijl ontwikkeld met het doel een jongere doelgroep aan te trekken. Door gebruik te maken van een nieuw kleurenpalet, logo en typografie is de basis voor de eigentijdse stijl neergezet.

Iconen SBB

Voor SBB is er een nieuwe huisstijl waar ook iconen bijhoren. Het iconen pallet is vrij uitgebreid en bestaat uit de basiskleuren van SBB. SBB brengt beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen.

Vanuit Gemeente Amsterdam kwam de vraag om via illustraties en duidelijke en heldere taal alle inwoners van Nieuw-West te benaderen. De illustratiestijl moest inclusief en helder zijn.

Illustraties voor laaggeletterden

Illustraties kerstkaarten

Sinds een aantal jaar verzorgt oOdesign de kerstkaarten voor het bijzondere initiatief Stichting Kinderpostzegels. Gezien de brede doelgroep die de stichting heeft, bieden we met de set van 4 kaarten voor iedereen een mooi en uniek ontwerp. De illustraties verfraaiden we met speciale accenten zoals goud- en zilverfolie, voor een extra feestelijke uitstraling.

Met een verhuizing naar het oosten van het land en een beurs in aantocht kwam Ingenieursbureau Multical naar ons met de vraag meerdere items te ontwerpen. Een aantal folders en een beursstand inclusief verschillende items voor in de stand. Zo zijn er o.a. kubus poefjes in de huisstijlkleuren ontworpen en advertenties om de bezoeker naar de stand te lokken. 

Ingenieursbureau Multical biedt opdrachtgevers advies en management bij bouwprocessen

Middelen voor de beurs

Gemeente Amsterdam

Sinds 2021 helpen wij als vaste ontwerppartner de gemeente Amsterdam met een gevarieerd aanbod aan communicatie-uitingen. De vragen zijn uiteenlopend: van opmaak tot vormgeving, van illustratie tot icoon in Adam en Eva stijl, van toegankelijk interactieve PDF tot drukwerk in allerlei vormen. De filosofie is actief, open en integer. Wij zorgen ervoor dat de gemeente via ieder middel communiceert in de herkenbare stijl die ‘spreekt’ in heldere taal.

Illustraties natuur

Voor de papieren producten van Niko Niko heb ik een illustratie reeks gemaakt van bloemen en vlinders. 

Chique met folie

BEDANKT
voor het kijken!

bottom of page